Συγκινήθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης για την κόρη του που ενηλικιώθηκε- «Να είναι ευτυχισμένη, τίποτα άλλο»

Συγκινήθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης για την κόρη του που ενηλικιώθηκε- «Να είναι ευτυχισμένη, τίποτα άλλο»

Σπάνια αναφορά του βετεράνου ποδοσφαιριστή.

Σε μία κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει προέβη ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσα από την εκπομπή που συμπαρουσιάζει στη συνδρομητική τηλεόραση της Nova. O παλαίμαχος ποδοσφαιριστή λίγο πριν την αποφώνηση θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη τους που σε λίγα λεπτά θα έμπαινε η γενέθλιος ημέρα της και θα έκλεινε τα 18 της χρόνια.

Εμφανώς συγκινημένος  και αμήχανος αλλά και με ένα πρόσωπο που έλαμπε από ευτυχία ανέφερε:

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται»  και όταν ο συμπαρουσιαστής του επέμενε να τα πει δυο λόγια πρόσθεσε «πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε».

Ωστόσο, συνέχιστηκε η επιμονή του συναδέλφου του με τον Ντέμη Νικολαΐδη να προσθέτει: «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό. Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ