Μελίνα Μακρή: Παραμένει στην θερμοκοιτίδα ο νεογέννητος γιος της τραγουδίστριας

Μελίνα Μακρή: Παραμένει στην θερμοκοιτίδα ο νεογέννητος γιος της τραγουδίστριας

Γεννήθηκε πρόωρα.

Μερικές μέρες αναμονής ακόμα για την τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή για να πάρει στο σπίτι της τον νεογέννητο γιο της.

Η τραγουδίστρια την προηγούμενη Παρασκευή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ωστόσο, επειδή ήταν βιαστικός ο μικρός και γεννήθηκε νωρίτερα, χρειάσθηκε να μπει στην έφερε στον κόσμο πριν μια εβδομάδα ακριβώς ένα υγιέστατο αγοράκι. Η αγαπημένη τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο ο νεογέννητος γιος της επειδή θερμοκοιτίδα.

Η νέα μανούλα με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμός το instagram ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι ο μικρός θα παραμείνει κάποιες μέρες ακόμα στο μαιευτήριο προκειμένου να πάρει τα απαραίτητα κιλά.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την αγάπη σας! Ο μπέμπης μας θα μείνει για λίγες μέρες στην θερμοκοιτίδα, μέχρι να βάλει βάρος γιατί βγήκε μικρούλης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαιρετικό γιατρό μου @dr.lampros.dimolenis που με την στήριξη, το κουράγιο, την ψυχραιμία και την εμπειρία του έφερε στον κόσμο το πρώτο μας παιδάκι, παρ’ όλες τις αντιξοότητες που βίωσα το τελευταίο διάστημα…

Σε όλες τις μανούλες που περιμένουν να πάρουν αγκαλιά το μωράκι τους, ξέρω πως νιώθετε, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό που περνάτε τώρα, θα περάσει γρήγορα και θα ζήσετε πολύ ευτυχισμένες στιγμές με αυτό το πλασματάκι. Όλα θα πάνε καλά!» έγραψε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ