Συγκλονιστικός Γιώργος Λεμπέσης: «Κάθε φορά στις ανεπιτυχείς εξωσωματικές προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Συγκλονιστικός Γιώργος Λεμπέσης: «Κάθε φορά στις ανεπιτυχείς εξωσωματικές προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας κατάφεραν και έγιναν επιτέλους γονείς.

Στιγμές μεγάλης ευτυχίας βιώνουν ο Γιώργος Λεμπέσης και η συζυγός του, Σοφία Τρανίδου, αφού μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας στη ζωή κατάφεραν να γίνουν γονείς.

Ο τραγουδιστής καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» μίλησε στη στήλη «Μπαμπά μίλα» για το ευτυχές γεγονός, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μέχρι να τα καταφέρουν.

Η σύζυγός του ταλαιπωρήθηκε για χρόνια με ανεπιτυχείς εξωσωματικές αλλά δεν το έβαλαν κάτω.

«Άργησε πολύ και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ όμως το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι “παιδιά μην σταματάτε”. Έχει εξελιχθεί η επιστήμη που πιστεύω αν διώξεις και το άγχος είναι πολύ σημαντικός τα ζευγάρι αν το διώξει,  όλα θα πάνε καλά.

Είχαμε πέντε αποτυχημένες προσπάθειες, είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό που χειρίζεται την κατάσταση. Κάθε φορά που ήταν αρνητική η απάντηση προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Όταν το θες πάρα πολύ, τελικά έρχεται. Αυτές οι 10-12 μέρες μέχρι να πάρεις το αποτέλεσμα, κάθε δευτερόλεπτο είναι χρόνος.Μόνο ζημία μπορείς να κάνεις με το άγχος σου.

Ήμασταν προετοιμασμένοι να μην έρθει και κάποιο παιδί, εγώ πιο πολύ, η Σοφία όχι τόσο. Το Plan B ήταν να ανοίξουμε ένα ίδρυμα για να βοηθήσουμε πολλά παιδιά και δεν έχει φύγει αυτό από το μυαλό μας. Εύχομαι να είμαστε καλά οικονομικά και κάποια στιγμή να το καταφέρουμε».

https://www.youtube.com/watch?v=4IZoLhZ8DHc&t=407s

ΚΛΕΙΣΙΜΟ