Υπόθεση ξυλοδαρμού Σοφίας Παυλίδου από Μάνο Παπαγιάννη: Κατηγορούμενη η ηθοποιός

Υπόθεση ξυλοδαρμού Σοφίας Παυλίδου από Μάνο Παπαγιάννη: Κατηγορούμενη η ηθοποιός

Θα καθίσει στο εδώλιο.

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από Μάνο Παπαγιάννη, για το επεισόδιο που έγινε πριν τέσσερα χρόνια, στην ίδια θεατρική παράσταση, όπου πρωταγωνιστούσαν.

Η ηθοποιός θα καθίσει πρώτη στο εδώλιο για την μήνυση που της έκανε ο ηθοποιός για επικίνδυνη σωματική βλάβη και μετά θα εκδικαστεί η καταγγελία της Παυλίδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η Κέλλυ Χεινωπόρου στην εκπομπή «Πρωινό», οι δύο μηνύσεις δεν «χρεώθηκαν» στον ίδιο εισαγγελέα, παρότι τα εγκλήματα είναι συναφή. Έτσι λοιπόν, η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη θα εκδικαστεί πρώτη στις 4 Μαΐου 2022.

Η κ. Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, εξήγησε: «Οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν και σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες. Δεν είναι οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίστηκε πριν από το άλλο. Ο κ. Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την συνάδελφό του για συκοφαντική δυσφήμιση μόνο. Όταν έγινε το περιστατικό του 2018 την μήνυσε δίνοντας τη δική του εκδοχή, ισχυριζόμενος ότι και ο ίδιος υπέστη επίθεση.

Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο», κατέληξε η κ. Παναγοπούλου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ