Ερωτευμένη ξανά η Μαρίνα Πατούλη! (εικόνες)

Ερωτευμένη ξανά η Μαρίνα Πατούλη! (εικόνες)

Γύρισε σελίδα στη ζωή της.

Η είδηση του διαζυγίου του ζεύγους Πατούλη είχε σκάσει σαν βόμβα, ενώ είχε ανοίξει μεγάλη κουβέντα με τις δηλώσεις της Μαρίνας που αρχικά έλεγε ότι ήταν σε διάσταση και στην πορεία άφηνε αιχμές για τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Η Μαρίνα Πατούλη είναι ξανά ερωτευμένη. Αν και η ίδια κάνει λόγο για απλή φιλία, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλούν για νέο έρωτα.

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί συνεργάτες, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία, πολύ καλό χιούμορ. Αυτό μπορώ να σας πω. Αφού με ανέχεται ταιριάζουμε», ανέφερε στις πιο πρόσφατες κοινές τους δηλώσεις κατά την άφιξή τους από το Παρίσι, όπου βρέθηκαν για επαγγελματικούς λόγους.

Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο γνωστός σχεδιαστής, Βλάσσης Χολέβας.

Ερωτευμένη ξανά η Μαρίνα Πατούλη! (εικόνες)

Μάλιστα, πριν μία ημέρα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα μήνυμα που ουσιαστικά επιβεβαίωνε τη σχέση της. Ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από τη Μύκονο και σχολίασε: «Σήμερα, κλείνω την πόρτα στο παρελθόν, ανοίγω την πόρτα στο μέλλον, παίρνω μια βαθιά ανάσα και ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου!!! Δούλεψε σε ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο!!».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ