Μυθικό ποσό: Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε για το πιο ακριβό χαλί που έχει πουλήσει!

Μυθικό ποσό: Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε για το πιο ακριβό χαλί που έχει πουλήσει!

Κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη κάθε φορά που δίνει συνέντευξη είναι απολαυστική. Στην τελευταία της στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra» της Θεσσαλίας, ήταν και αποκαλυπτική.

Αφού μίλησε για τις εμπειρίες της από τα ταξίδια της στις ασιατικές χώρες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε κάποια από αυτά και ιδιαίτερα στα πρώτα, αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει λάβει ποτέ πώληση χαλιού και μας άφησε άφωνους.

«Στο παρελθόν, στα ταξίδια μου, αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Όταν πρωτοπήγα πριν από 45 χρόνια στην Περσία και την Ινδία ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι. Δεν μου έδινε κανείς σημασία, ήμουν το τίποτα. Μπήκα στη φυλακή γιατί έβγαινε έξω από το τσαντόρ μια τούφα από τα μαλλιά μου, με φλέρταραν έντονα οι άνδρες… Αυτά, όμως, μόνο στην αρχή.

Τα πρώτα πέντε χρόνια φοβήθηκα. Ήμουν στην Τεχεράνη και είχα πάει από το ξενοδοχείο σε βιβλιοπωλείο να πάρω ένα βιβλίο. Μου είχε πει ο οδηγός “Μη φύγεις”, αλλά επειδή αργούσε πετάχτηκα στο βιβλιοπωλείο. Εκεί αυτός με βούτηξε πίσω από τα βιβλία, έβαλα τις φωνές και ήρθαν από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Προσπάθησε να με χουφτώσει. Του έδωσα μια κλωτσιά και έπεσε κάτω».

Σε ερώτηση για το πιο μεγάλο ποσό που έχει λάβει για ένα χαλί, απάντησε: «Είναι 150.000 ευρώ. Ήταν ολομέταξο, πάρα πολύ μεγάλο και έγινε ειδική παραγγελία. Αυτό το deal, όμως, κράτησε περίπου τέσσερα χρόνια».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ