Οργισμένη η Μιμή Ντενίση: «Μα τι λαός είμαστε;»

Οργισμένη η Μιμή Ντενίση: «Μα τι λαός είμαστε;»

Η ηθοποιός καυτηριάζει την διχαστική κουβέντα που έχει ανοίξει.

Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, η οποία ζει μια νέα βαρβαρότητα μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Νεκροί στρατιώτες που έπεσαν ηρωικά την ώρα της μάχης αλλά και άμαχος πληθυσμός είναι εικόνες που θα μείνουν βαθειά χαραγμένες στη μνήμη μας.

Ζούμε στιγμές που τα επόμενα χρόνια θα γραφτούν στα βιβλία της ιστορίας αλλά εντός των τοιχών «μαλώνουμε» για το αν θα έπρεπε να γίνει ή όχι ένας πόλεμος…

Η Μιμή Ντενίση με μία ανάρτησή της στα social media δεν έκρυψε την οργή της που ακόμα και αυτές τις δύσκολες μέρες επικρατεί ο διχασμός.

«Μα τι λαός είμαστε; Διχασμός ακόμα και για το θέμα της Ουκρανίας;; Όταν γίνεται μια βίαιη εισβολή σε μια χώρα. Όταν απειλείται η ζωή χιλιάδων αθώων, όταν έρχεται μια νέα τεράστια ανθρωπιστική κρίση τι ψάχνετε; Δεν μπορώ να ψάξω τα λάθη του παρελθόντος της Ουκρανίας, με νοιάζει το παρόν και το μέλλον των ανθρώπων της.

Έχουμε κάνει και εμείς άπειρα πολιτικά λάθη που τα πλήρωσε η Μικρασία, ο Πόντος, η Κύπρος. Όταν πρόκειται για ανθρώπους που σκοτώνονται και θα οδηγηθούν στην προσφυγιά εμένα εκεί είναι η καρδιά και ο νους μου. Όσο για την Ευρώπη… πάντα αμήχανη και διχασμένη ήταν μπροστά σε κρίσεις. Το 2022 ελάχιστα διαφέρει από το 1922.

Μετά από μια τεράστια πανδημία μια μεγάλη εισβολή!! Ηγέτες που ονειρεύονται αυτοκρατορίες κ λάοι με τα μωρά στους ώμους που ονειρεύονται μόνο να επιζήσουν κ να προστατέψουν τις εστίες τους», η δημόσια τοποθέτησή της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ