Μαρία Αλιφέρη: Αυτός ο γνωστός ηθοποιός είναι ανιψιός της! (εικόνες)

Μαρία Αλιφέρη: Αυτός ο γνωστός ηθοποιός είναι ανιψιός της! (εικόνες)

Φέτος παίζει στη σειρά  «Όρκος».

«Η Μαρία Αλιφέρη είναι θεία μου, είναι αδερφή του μπαμπά μου και είναι πολύ κοντινός μου άνθρωπος. Εγώ τη λέω και πνευματική μου μητέρα. Από την εφηβεία και μετά είχα φοβερή επικοινωνία μαζί της. Περισσότερο κουβεντιάζαμε πιο πνευματικά. Είναι πολύ διαβασμένος άνθρωπος. Στην επιλογή μου να γίνω ηθοποιός, δεν έπαιξε ρόλο, δεν την είχα ως πρότυπο ακριβώς, δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και μας ξάφνιασε.

Ο λόγος για τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ  «Στούντιο 4»  με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και έκανε και τη σχετική αποκάλυψη.

Μαρία Αλιφέρη: Αυτός ο γνωστός ηθοποιός είναι ανιψιός της! (εικόνες)

Παράλληλα, μίλησε και για τη σειρά «Όρκος»  που πρωταγωνιστεί, για την προσωπική του ζωή και τον γάμο του.

«Παντρεύτηκα στα 31 και στα 35 έγιναν μπαμπάς. Εγώ παντρεύτηκα εντελώς αυθόρμητα. Ήμουν στη σχέση μου με τη Φαίδρα, ήμασταν στον Λονδίνο οι δύο μας και είχαμε φύγει από το 2012 και ένιωθα ότι η σχέση μας ανθίζει. Δηλαδή ήμασταν 3 χρόνια μαζί και ένιωθα κάθε μέρα πιο ωραία. Περισσότερο ήθελα να κάνουμε ένα πάρτι. Το παιδί με έκανε να σκεφτώ τη δέσμευση του πράγματος, είπε για τον γάμο του με τη σύζυγό του, Φαίδρα», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ