Η επιθυμία της Βάσως Λασκαράκη για δεύτερο παιδί και η αναφορά στη ζωή της: «Έχω καθαρίσει σκάλες»

Η επιθυμία της Βάσως Λασκαράκη για δεύτερο παιδί και η αναφορά στη ζωή της: «Έχω καθαρίσει σκάλες»

Η ηθοποιός μιλά για όλα.

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε την επιθυμία της να μεγαλώσει η οικογένειά της, ενώ αναφέρθηκε και στις δουλειές που έχει κάνει πριν ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Ξανθιά έγινα γιατί το ήθελε το κανάλι και ο σκηνοθέτης στην «πολυκατοικία», μου είπαν ότι έτσι θα μου δώσουν τον ρόλο. Αγχώνομαι πάρα πολύ και πανικοβάλλομαι με τις υποχρεώσεις.

Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό.

Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο…μου αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι. Έχω ψυχαναγκασμούς: Δεν μπορώ να κοιμηθώ με πιάτα στον νεροχύτη!

Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη από μικρή. Φορούσα γυαλιά. Έχω δουλέψει ως πωλήτρια, σερβιτόρα, σε γκαρνταρόμπα, έχω καθαρίσει σκάλες. Οι γονείς μου είχαν συνεργείο καθαρισμού. Έχω τα 5 κιλά πάνω – κάτω, με κυνηγάνε, το έχω πάρει απόφαση

δεν αποφασίζω να κάνω εκπομπή μόνη μου, είναι εύκολο να κάνω με τον Λευτέρη; Φοβάμαι!», ήταν τα βασικά σημεία της συνέντευξής της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ