Βίκυ Βολιώτη: Η αποκάλυψη για το γράμμα που της άφησε ο πατέρας της πριν φύγει από τη ζωή

Βίκυ Βολιώτη: Η αποκάλυψη για το γράμμα που της άφησε ο πατέρας της πριν φύγει από τη ζωή

Η ηθοποιός έχει χάσει από μικρή ηλικία και τους δύο γονείς της από καρκίνο.

Η Βίκυ Βολιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου αναφέρθηκε στον καρκίνο και τον ρόλο, που έχει παίξει στη ζωή της, ενώ εξομολογήθηκε επίσης, πως η κόρη της θέλει πολύ ένα αδερφάκι και η ίδια σκέφτεται το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Ξέρω τι διανύει ένας άνθρωπος που ασθενεί από καρκίνο, το πως το διαχειρίζεται ή δεν το διαχειρίζεται, όλες τις διακυμάνσεις» είπε αρχικά και πρόσθεσε «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πατέρας μου δεν το είχε καταλάβει, θεωρώ πως απλώς έκανε ότι δεν συμβαίνει, δεν μπορέσαμε να τον αποχαιρετιστούμε όπως έπρεπε.

O αδελφός μου πίστευε πως εγώ έπρεπε να το μάθω οπωσδήποτε, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου το “μετά”. Ο αδελφός μου, μού είπε την αλήθεια για τον πατέρα μου και μετά παίζαμε όλοι μαζί  θέατρο στο σπίτι. Ήταν πολύ επώδυνο. Όταν έχασα τη μητέρα μου, διάβασα σχετικά βιβλία που έλεγαν ότι είναι σημαντικό το να μπορείς να μιλήσεις και να πεις όλα όσα δεν έχεις πει.

Με την απώλεια του πατέρα μου, έχασα τη δυναμικότητα μου για πολλά χρόνια, έγινα φοβική. Η μαμά μου ήταν Γερμανίδα και είχε μια αυστηρότητα, όλα έπρεπε να γίνουν τέλεια, έβαλα τον εαυτό μου σε μια τάξη και δεν πρόλαβα να πενθήσω

Ο πατέρας μου ήταν πολύ διορατικός, είχε καταλάβει ότι εγώ θα πάω προς το θέατρο και λίγο πριν φύγει μου είχε γράψει μια επιστολή. Μου ζήτησε με εκείνο το γράμμα να μπω στο πανεπιστήμιο για να έχω τη σιγουριά ενός πτυχίου και το είχε αφήσει στο γραφείο μου. Δεν νομίζω να με απέτρεψε ο θάνατος των γονιών μου από το να αποκτήσω παιδιά, αλλά δεν είχα ποτέ την επιθυμία να μείνω έγκυος.

Η σκέψη για μια δεύτερη υιοθεσία υπάρχει. Η Άννα θέλει σαν τρελή ένα αδελφάκι, εμείς είμαστε ακόμη διστακτικοί. Η Άννα το ξέρει πως μια οικογένεια μπορεί να έχει δυο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες, το έκαναν και στο σχολείο πρόσφατα, αλλά έχουμε και φίλους», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ