Πένθος για την Πέγκυ Ζήνα

Πένθος για την Πέγκυ Ζήνα

Συγκλονισμένη είναι η Πέγκυ Ζήνα από την απώλεια.

«Γιωργάρα μου;;σου φώναζα…Αγαααπη μου μου απαντούσες…απ’ το 2001 τα περισσότερα χρόνια ήσουν εκεί δίπλα μας…όταν προσπαθούσα, όταν τα κατάφερα, σε θριάμβους αλλά και σε απογοητεύσεις τα φέρνε η ζωή κι ήσουν εκεί κοντά σ’ όλη μου την πορεία, κι όταν έφευγα,  δε μου θύμωνες.

Να μοιραζόμαστε χαρές, θυμούς και λύπες, συμφωνίες και διαφωνίες…όλα τα περνούσες μέσα από το μαγικό σου φίλτρο για να κρατάς παντού ισορροπίες, τα νεύρα μου μαζί σου κρατούσαν μέχρι να σε δω…peggyzina official 277460807 394289112116365 3308855556217845324 n γιατί γελούσαμε πολύ…πάρα πολύ…πόσο ωραία έχουμε περάσει…τελευταία μου είχες εκφράσει περηφάνια και μου ανέλυες κάθε τηλεοπτική μου εμφάνιση.

Σ’ ευχαριστώ Γιωργαρα μου…όταν θα σε σκέφτομαι θα αντηχεί στ’ αυτιά μου το δυνατό σου γέλιο. Σ’ αγαπώ πολύ θα σε θυμάμαι πάντα…Καλό σου ταξίδι φίλε μας», με αυτό το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε η τραγουδίστρια τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη, Γιώργο Γιαννάτο, που έφυγε από τη ζωή.

Ο εκλιπών ήταν συνεργάτης νυχτερινών κέντρων και υπεύθυνος για τις πιο πολλές από τις μεγάλες συνεργασίες καλλιτεχνών που έχουμε δει και ακούσει τα τελευταία 30 χρόνια και πολύ αγαπητός στον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Έτσι ομορφο και χαμογελαστό θέλω να σε θυμάμαι παντα. Καλο ταξίδι Γιωργαρα μου.Θα τα πούμε…», το αντίο του σύζυγού της, Γιώργου Λύρα στον φίλο τους.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ