Η Έλενα Ακρίτα καθηλώνει: «Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά μετά από άμβλωση και υιοθέτησα»

Η Έλενα Ακρίτα καθηλώνει: «Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά μετά από άμβλωση και υιοθέτησα»

Μια από καρδιάς εξομολόγηση.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποια δημοσιεύματα αναφορικά με τον υιοθετημένο της γιο και την διαδικασία που ακολουθήθηκε με αποτέλεσμα η συγγραφέας να κινηθεί δικαστικά.

Μάλιστα, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια σε μια εξομολόγηση καρδιάς μέσα από ένα podcast της:

«Όταν υιοθετήθηκε ο Παύλος είχαμε πει με τον Κώστα Αρζόγλου(ο γνωστός ηθοποιός) ότι θα κάνουμε μία λιτή ανακοίνωση επειδή ήμασταν επώνυμοι και μετά θα ξαναμιλήσει για το θέμα αυτό ο ίδιος ο Παύλος όταν κλείσει τα 18 του και αν θέλει .

Όταν έγινε αυτό ο Παύλος δεν ήθελε., Έχει επιλέξει να μην το αναφέρει δημόσια, ξέρει την αλήθεια από τότε που ήταν 5 χρονών όπου με τη βοήθεια μίας καλής παιδοψυχολόγου του είπαμε αυτά που έπρεπε να του πούμε.

Όταν ήμουν πολύ νέα στα 18 είχα κάνει μία άμβλωση που μου προκάλεσε προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γίνω μητέρα. Με τον Κώστα (τότε σύζυγό μου) πήγαμε και κάναμε μία εξωσωματική γονιμοποίηση που τη βρήκα αφόρητη. Όταν δεν πέτυχε, τα βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην υιοθεσία, ίσως το πιο υπέροχο πράγμα που έγινε στην ζωή μου.

Όταν σήκωσα τον γιόκα μου στην αγκαλιά μου ήταν σαν να γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Μου είναι αδύνατο να περιγράψω το συναίσθημα αυτό, πώς φώτισε το σύμπαν. Αυτό το παιδί, αυτή την ιερότητα της υιοθεσίας, ήρθαν κάποια καθάρματα και προσπάθησαν να την τσακίσουν. Δεν θα τους περάσει, θα το φτάσω μέχρι το τέλος αυτή τη φορά για να μάθουν μερικοί πως δεν είναι να παίζεις με τέτοια σπουδαία θέματα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ