Ο «Γιαννάκης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» είναι πλέον 22 ετών, σπουδάζει ναυτιλιακά και δεν έχει μπούκλες! (εικόνες)

Ο «Γιαννάκης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» είναι πλέον 22 ετών, σπουδάζει ναυτιλιακά και δεν έχει μπούκλες! (εικόνες)

Αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης ήταν το «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Οι οικογένειες του Γιάννη Μπέζου και της Κατερίνας Λέχου μπήκαν στην ζωή μας και τους λατρέψαμε όλους. Έναν και έναν. Μεταξύ αυτών και τον μικρό «Γιαννάκη», το ξανθό αγοράκι με τους προβληματισμούς του και τις ξεκαρδιστικές του ατάκες.

Ο μικρός τότε, 22χρονος πλέον- Σάββας Σαλίπας, μεγαλώνοντας συμμετείχε σε κάποιες σειρές αλλά πλέον σπουδάζει ναυτιλιακά, δουλεύει ως διανομέας και βοηθά σε ένα φροντιστήριο.

Όλα αυτά τα αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή τα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok και άρεσαν πολύ στον κόσμο. Σε αυτά τον βλέπουμε να λέει αγαπημένες ατάκες που έλεγε στη σειρά τότε και τώρα.

Ο μικρός «Γιαννάκης», έχει αλλάξει αρκετά. Δεν είναι πλέον το κατάξανθο αγοράκι με μπούκλες αλλά ένας όμορφος καστανόξανθος νέος.

«Δύο χρονών γράφτηκα σε ένα πρακτορείο και άρχισα να κάνω φωτογραφίσεις για περιοδικά. Περίπου στα 7 ήρθε το “Ευτυχισμένοι μαζί”.Εν τέλει τους έκανα εγώ. Θυμάμαι ότι μας βοηθούσε πολύ ο Γιάννης Μπέζος.

Κάποια στιγμή δεν ήθελα να παίζω στην τηλεόραση γιατί ντρεπόμουν που έβγαινα έξω και μου μιλούσαν. Έχανα την παιδική μου ηλικία. Είδα ότι στο Tik Tok κάποια άλλα παιδιά που έχουν παίξει σε ελληνικές σειρές ανεβάζουν βίντεο με παλιές σκηνές και είπα “καλή ιδέα”», ανέφερε και πρόσθεσε ότι σπουδάζει ναυτιλιακά ενώ τώρα εργάζεται ως διανομέας και παράλληλα βοηθάει και σε ένα φροντιστήριο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ