Η Χρύσα Ρώπα για τον πρώην σύζυγό της, Θανάση Λάλα: «Όλος ο κόσμος ήξερε για τις παράλληλες σχέσεις»

Η Χρύσα Ρώπα για τον πρώην σύζυγό της, Θανάση Λάλα: «Όλος ο κόσμος ήξερε για τις παράλληλες σχέσεις»

«Εγώ ήμουν η τελευταία που το έμαθα»…

Οι συνεντεύξεις που παίρνει η Αννίτα Πάνια από τους καλεσμένους της στην εκπομπή «Ανοιχτά» στο OPEN είναι αν μη τι άλλο διαφορετικές, χωρίς τις τετριμμένες ερωτοαπαντήσεις.

Αυτό έγινε και με την Χρύσα Ρώπα που βρέθηκε απέναντί της και μίλησε ανοιχτά για τον γάμος της αλλά και τον χωρισμό της από τον Θανάση Λάλα, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, αρκετά σκληρά λόγια.

«Ο Θανάσης Λάλας είναι ένας άνθρωπος με εξουσία. Ένας δημοσιογράφος ο οποίος ήταν στον Τύπο και υπηρετούσε μια μεγάλη εξουσία. Αυτό δίνει μια δύναμη, μια εξουσία. Όταν είσαι μέσα στο βαρέλι με την εξουσία, οι άνθρωποι γύρω σου, σε βλέπουν διαφορετικά. Υπήρχαν δυο ζωές παράλληλες οι οποίες δεν συναντήθηκαν ποτέ.

Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας κατά τις οποίες κάποιος δίπλα μας νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή ως ζευγάρι, εξαιτίας της θέσης που είχε… Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο δικό μου επάγγελμα. Απέκτησα φίλους, αλλά και εχθρούς, απ’ όλο αυτό.

Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές, παράλληλες σχέσεις και ήμουν η τελευταία που το έμαθα. Υπήρχαν κάποιες ανακαλύψεις, αλλά… εντάξει. “Θα το δούμε” έλεγα.

Έβλεπα κάποιους να χωρίζουν, να μένουν φίλοι και εγώ ένιωθα φοβερές ενοχές. Γιατί εγώ δεν ήμουν καλά με τον πρώην μου. Εμείς δεν έχουμε καμιά επικοινωνία, καθόλου δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του. Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου. Είναι ένα είδος ασθένειας, λέγεται ναρκισσιστική διαταραχή. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση. Δεν μπορείς να ξεφύγεις. Χειραγωγούσε το παιδί μου… Ήμουν σε μια φυλακή, σε ένα πράγμα που έπρεπε να σώσω τη σχέση με το παιδί μου. Εγώ ήμουν η τρελή», αποκάλυψε η Χρύσα Ρώπα και ξεκαθάρισε ότι ο γιος τους, Κωνσταντίνος: «Είναι το μεγαλύτερο καλό που μου έχει συμβεί».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ