Μαρία Ηλιάκη: Η συμβουλή- δική της αλήθεια για τη μητρότητα και η φωτογραφία με την κόρη της!

Μαρία Ηλιάκη: Η συμβουλή- δική της αλήθεια για τη μητρότητα και η φωτογραφία με την κόρη της!

Η συμβουλή της παρουσιάστριας στις νέες μαμάδες.

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην υπόθεση της Πάτρας έχουν συγκλονίσει όλη τη χώρα και ιδιαίτερα τις γυναίκες που είναι μητέρες ή προσπαθούν να φέρουν στο κόσμο ένα παιδί και το καταφέρνουν μετά από πολύ αγώνα και επίπονη διαδικασία.

Μια από αυτές τις γυναίκες είναι και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου κρατάει αγκαλιά την λίγο μηνών κόρη της και στέλνει το δικό της μήνυμα.

«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι. Δεν υπάρχει “Οδηγός Του Καλού Γονιού” υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου. Είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα, μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα και το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή. Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια και να είσαι πάντα επιεικής με σένα. Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’ το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ