Νένα Χρονοπούλου: «Πριν από μερικές ημέρες παραλίγο να φύγει το παιδί μου. Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος, όταν το βλέπεις μπλε»

Νένα Χρονοπούλου: «Πριν από μερικές ημέρες παραλίγο να φύγει το παιδί μου. Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος, όταν το βλέπεις μπλε»

Τι συνέβη.

Η Νένα Χρονοπούλου ανήκεις τις ηρωίδες μάνες που μεγαλώνουν παιδί ΑμεΑ. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν τα παρατά, αντίθετα δοκιμάζει διάφορες ιατρικές μεθόδους που θα προσφέρουν στο παιδί της ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.

Το πρωί της Τρίτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε πριν λίγες μέρες. Παραλίγο να χάσει τον γιο της μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι.

«Το παιδί μου, 13 Μαρτίου, τώρα, έκανε μια μεγάλη άπνοια, μετά από 17 χρόνια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζήσαμε. Γύρισα 17 χρόνια πίσω, δεν είχα ξαναδεί ποτέ το παιδί μου έτσι. Γλίστρησε κι έπεσε ξυστά στο τραπεζάκι της τηλεόρασης, ευτυχώς που έχουμε κάμερες και το είδαμε.

Το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του, δεν έπαιρνε με τίποτα, τον χτυπήσαμε, τον τσιμπήσαμε… Ευτυχώς οι άνθρωποι της εντατικής που μου είχαν δώσει τις κατευθύνσεις για τις πρώτες βοήθειες και το παιδί με ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο ξαφνικά πήρε και ήρθε.

Παραλίγο να φύγει. Δεν θέλω να σας περιγράψω την κατάσταση, δεν ήμουν ψύχραιμη, ούτε τώρα είμαι. Γύρισα 17 χρόνια πίσω. Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν χάνεις το παιδί σου. Ζούσα με την ανασφάλεια για το αν θα ζει ο Χρήστος το επόμενο λεπτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ