Τα λόγια της Μαρίας Τζομπανάκη για τη νύφη της είναι αυτά που κάθε γυναίκα θα ήθελε να ακούσει!

Τα λόγια της Μαρίας Τζομπανάκη για τη νύφη της είναι αυτά που κάθε γυναίκα θα ήθελε να ακούσει!

Έδωσε και spoiler για τον «Σασμό».

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για τα προσωπικά της.

Αρχικά, η ηθοποιός έδωσε spoiler για την αγαπημένη σειρά «Σασμός» αποκαλύπτοντας ότι θα γίνουν πολλά ακόμα φονικά και διαψεύδοντας, παράλληλα, τα σενάρια που ήθελαν την «Καλλιόπη» να αυτοκτονεί.

«Πολλοί φόνοι θα γίνουν στον Σασμό, δυστυχώς. Κι εγώ ρωτάω “θα σκοτώσω πολλούς; Θα πρέπει να βγαίνω έξω μεταμφιεσμένη;”. Ευτυχώς δεν με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με κοιτάνε και λένε “μπα, δεν είναι αυτή”.Δεν ισχύει ότι η Καλλιόπη δίνει τέλος στη ζωή της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τον επερχόμενο γάμο του γιου της Ορφέα Αυγουστίδη με την σύντροφό του, Γεωργία Κρασσά, μιλώντας με πολύ όμορφα λόγια για τη νύφη της:

«Έχουμε γάμους! Δεν έχω ραφτεί ακόμα, όλα θα τρέξουν τελευταία στιγμή. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι που ήρθε το παιδί μας, ένας ήλιος στη ζωή μας. Η Γεωργία μας που είναι μια υπέροχη γυναίκα. Όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ