Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης!

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης!

Περιμένει δίδυμα η σύντροφός του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφός του Μαρία, καθώς σε δυο μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και μάλιστα σε δίδυμα.

Ο πρωταθλητής μίλησε στην εκπομπή « Love it» και αποκάλυψε τα συναισθήματά του και ότι δεν γνωρίζουν το φύλο των μωρών τους, από επιλογή της συντρόφου του.

«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα.

Περιμένουμε διδυμάκια. Αλλάζω απότομα πίστα. Για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, πίστευα ότι θα είναι δυο. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν μου το είπε η Μαρία. Πριν μου το πει έλεγα συνέχεια ότι είναι δίδυμα και μου λέει κάποια στιγμή η Μαρία, “σε παρακαλώ μη λες ότι είναι δίδυμα γιατί αν είναι ένα τελικά τι θα πούμε ότι έγινε το άλλο;”.

Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρουμε το φύλο τους ακόμα, ήταν επιλογή της Μαρίας αυτό. Περιμένω πως και πως. Το δωμάτιο το βάψαμε ουδέτερα», είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ