Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου: Η έκκληση για αίμα και η διευκρίνιση για τον Σωτήρη Τσαφούλια

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου: Η έκκληση για αίμα και η διευκρίνιση για τον Σωτήρη Τσαφούλια

Παρερμηνευτήκαν τα λόγια της.

Στο νοσοκομείο « Σωτηρεία» νοσηλεύεται η Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της και έχει άμεση ανάγκη από αίμα. Η ηθοποιός κάνει έκκληση για αίμα.

«Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Φίλες και φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα Μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα για τη συμμετοχή μου στο «έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος-θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη. Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ένα μεγάλο έλλειμμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας Μαίρη” έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός κοινοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

Για ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη.

Πληροφορίες για την αιμοδοσία: ΚΟΝΤΑΚΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Τηλ.: 697 3080111».

Ωστόσο, επειδή πολλοί συνέδεσαν την περιπέτεια υγείας της με τα γυρίσματα της σειράς «Έτερος Εγώ», η ηθοποιός επανήλθε με νέα ανάρτηση διευκρινίζοντας ότι δεν ισχύει αυτό και να μην τα «βάζουν» με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια.

«Χριστούλη μου, Χριστούλη μου. Τόσο άσχημα μιλάω; Τόσο άσχημα γράφω; Πολλοί φίλοι, με ρώτησαν εάν αρρώστησα στο γύρισμα του «έτερος εγώ.» Αυτό προκλήθηκε από μια παραφθαρμένη αναδημοσίευση και όχι της δικής μου. Για να έρθουμε στο προκείμενο, οι ημέρες δουλειάς μου στα Μέγαρα ήσαν υποδειγματικές. Και να αρχίσουμε από τη μετακίνηση μου; Ξέρω πως ο Σωτήρης Τσαφούλιας δεν αγαπά τα τζιπ. Εγώ τα λατρεύω. Φρόντισε για τις μετακινήσεις μου να υπάρχει ένα τζιποειδές SUV με έναν κουλτουριάρη και σινεφίλ οδηγό τον κ. Μανώλη που περάσαμε 4 αξέχαστες ημέρες αναλύοντας πλάνο πλάνο τις ταινίες που μας άρεσαν. Ύψος! Σε ότι αφορά στο γύρισμα; Με μεταχειρίστηκαν σαν πορσελάνη της Δρέσδης. Και για τις ψιλοπολικές συνθήκες του περιβάλλοντος, μετά απο κάθε πλάνο με κουκουλωναν με κουβερτούλες κ άφθονες θερμοφόρες. Όλο το συνεργείο ήταν θεϊκό! Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς με τέτοιο big boss!! Σωτήρη αγάπη μου είσαι ότι πιο σημαντικό έτυχε στη ζωή μου. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ για όλα! Μαίρη για πάντα!», το νέο μήνυμά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ