Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη

Οι ώρες στο νοσοκομείο και το μήνυμά της.

Ώρες αγωνίας περνά η Ιωάννα Τούνη. Η Ιωάννα Τούνη, το πρωί της Δευτέρας έκανε γνωστό, μέσα από stories της στο Instagram, ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Όπως διευκρίνισε, δεν νοσηλεύεται η ίδια αλλά κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες! Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!

Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπυ που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα. Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου», το μήνυμά της.

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη

Στο δεύτερο story της, τόνισε: «Αυτά τα λίγα από τη διαδικτυακή φίλη σας. Και όχι, είμαι καλά για όσους ρωτάτε. Δεν είμαι για μένα στο νοσοκομείο».

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ