Πόπη Τσαπανίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια φωτογραφία της από τα 18 της χρόνια! (εικόνα)

Πόπη Τσαπανίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια φωτογραφία της από τα 18 της χρόνια! (εικόνα)

Έκλεισε τα 55.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Πόπη Τσαπανίδου και μοιράστηκε με τους φίλους της στο διαδίκτυο τα συναισθήματά της. Η δημοσιογράφος ανάρτησε δυο φωτογραφίες, μια από τότε που ήταν 18 χρονών και μια απ’ το σήμερα, που έκλεισε τα 55, και εξομολογήθηκε όσα θα έλεγε στην 18χρονη Πόπη.

«Εδώ βλέπετε την 18χρονη Πόπη. Ένα κορίτσι που δεν φαίνεται αλλά είναι τραυματισμένο στα βάθη της ύπαρξης του, πλην όμως αποφασισμένο να ζήσει. Αν μπορούσα να της μιλήσω από το σήμερα, τι θα της έλεγα; Θα την αγκάλιαζα. Θα της έλεγα ότι είμαι εδώ να την ακούσω, να καταλάβω τον πόνο της, να νιώσω την αγωνία της. Θα της έλεγα πως η ζωή έχει και πόνο αλλά και χαρές και να μην φοβάται.

Ότι θα της συμβούν πολλά δύσκολα ακόμα, αλλά να μην φοβάται. Θα τα καταφέρει. Θα πέφτει και θα σηκώνεται και θα γελάει και θα κλαίει. Θα ζήσει μια ζωή τόσο γεμάτη όσο λίγων. Θα μάθει, θα ταξιδέψει, θα αλλάξει, θα επανεφεύρει τον εαυτό της πολλές φορές. Να μην φοβάται. Θα αγαπήσει πολύ, αλλά να προσέχει που δίνει την αγάπη της. Θα προσπαθήσει με κόπο, θα αργήσει, αλλά τελικά θα αγαπήσει τον εαυτό της. Θα τον φροντίσει.

Θα τον αποδεχτεί και θα τον συγχωρεί για όποια λάθη κάνει. Θα συγχωρεί και τους άλλους. Αλλά να μην εσωστρέφει την απογοήτευση της, όταν προέρχεται από τρίτους. Θα τολμήσει όσα θέλει πολύ. Θα είναι αυθεντική. Δεν θα συγκρίνει τον εαυτό της, με κανέναν άλλον. Θα προσφέρει και θα δέχεται. Να μην φοβάται. Θα καταλάβει πως η ζωή είναι υπέροχη με όσα φέρνει και παίρνει, όσα δίνει και όσα ζητάει. Είναι συναρπαστική η ζωή και να την ζήσει.

Να μην την αφήνει μόνο να κυλάει. Θα καμαρώσει τρεις κόρες να μεταμορφώνονται σε ωραίες γυναίκες και θα νοιώσει πλήρης όταν ερωτευτεί τον Ettore. Κι όταν θα φτάσει τα 55, θα έχει για την ζωή την περιέργεια και την όρεξη, του 18χρονου εαυτού της. Για μετά τα 55 δεν ξέρω τι να της πω. Μέχρι εδώ φτάσαμε στο σήμερα.

Μακάρι να έχω μπροστά μου πολλά χρόνια ακόμα, με αυτό το 18χρονο κοριτσάκι ζωντανό και απαιτητικό μέσα μου! 55 years on earth! Lucky me! Υ.Γ. στη δεύτερη φώτο, εγώ εκεί που θα ήθελα να είμαι τώρα», το μήνυμά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ