Ιωάννα Σουλιώτη: Η εξομολόγηση για τα «διαφορετικά» δίδυμα παιδιά της!

Ιωάννα Σουλιώτη: Η εξομολόγηση για τα «διαφορετικά» δίδυμα παιδιά της!

Μίλησε για την εμπειρία της με δίδυμα παιδιά.

Η Ιωάννα Σουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή « Όλα για τη ζωή μας» και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για τα δίδυμα παιδιά της και τον διαφορετικό χαρακτήρα τους.

«Έχω δύο παιδιά, δίδυμα, με τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες. Είναι 18,5 χρονών τα παιδιά μου, σπουδάζουν τώρα. Οι διαφορές τους φαίνονται στο πώς αντιμετωπίζουν τη ζωή. Η κόρη μου είναι πιο εκρηκτική, ο γιος μου είναι πιο ψύχραιμος. Ο γιος μου είναι πιο επικοινωνιακός, και η κόρη μου πιο ήσυχη. Έτσι ήταν από μωρά.

Στην αρχή φερόμουν και στα δύο παιδιά το ίδιο. Αργότερα κατάλαβα ότι αυτό δε γίνεται. Έχει διαφορετική ψυχολογία το κάθε παιδί, και χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση.

Η στάση των γονέων είναι πολύ σημαντική. Τα παιδιά θεωρώ ότι αντιγράφουν τις συμπεριφορές που βλέπουν. Αυτό είναι πολύ λογικό, αυτό που βλέπουν, θέλουν να το μιμηθούν. Με τα παιδιά μου έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Για αυτό που δεν ξέρω, δεν μπορώ να έχω άποψη. Ό,τι και να θέλω να δώσω στα παιδιά μου, ο καθένας έχει τη δική του οπτική και διαμορφώνει τη δική του άποψη», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ