Σταματίνα Τσιμτσιλή:Γενέθλια για την μεγάλη της κόρη! (εικόνες)

Σταματίνα Τσιμτσιλή:Γενέθλια για την μεγάλη της κόρη! (εικόνες)

Έγινε 9 χρονών.

Σημαντική μέρα η 1η Μαΐου για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς πριν 9 χρόνια έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδί. Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη.

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια της κόρης της δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, της ευχήθηκε και εξομολογήθηκε τον πρόωρο τοκετό της και την αγωνία που πέρασε.

«Σας εύχομαι καλό μήνα.  Για εμένα η Πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερη σημασία. Πριν από εννέα χρόνια έγινα για πρώτη φορά μαμά. Απρόσμενα θα έλεγα… μιας και η Νάγια μας βιαζόταν να έρθει στη ζωή.

Μόλις είχα κλείσει τις 36 εβδομάδες και υποτίθεται ότι είχα τουλάχιστον άλλες 15 ημέρες μπροστά μου μέχρι να την γεννήσω. Αγχωμένη αλλά και με μία τεράστια προσμονή και ανυπομονησία τελικά την κράτησα για πρώτη φορά λίγες ώρες αφού μου έσπασαν τα νερά. Όλα άλλαξαν.

Αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα αν και το έβλεπα για πρώτη φορά …το λάτρευα. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα.

Δεν θα πω ότι δεν υπήρξαν δυσκολίες, ψυχικές διακυμάνσεις από το πάρτι ορμονών και ερωτηματικά ειδικά την πρώτη περίοδο της λοχείας και της πλήρους άγνοιας… Πάντα όμως αρκούσε ένα βλέμμα και μια αγκαλιά σ’ αυτό το υπέροχο πλασματάκι για να γαληνέψω και να ηρεμήσω. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας» έγραψε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ