Η εξομολόγηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τον πατέρα της και τα δάκρυά της: «Δεν είχαμε πάντα καλή σχέση»

Η εξομολόγηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τον πατέρα της και τα δάκρυά της: «Δεν είχαμε πάντα καλή σχέση»

«Του μιλάω ακόμα όμως συχνά. Άλλοτε τον βρίζω, άλλοτε του μιλάω καλά».

H Αντιγόνη Κουλουκάκου, που φέτος έγινε ευρέως γνωστή μέσα  από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον πατέρα της, που έχει πεθάνει.

Αφορμή στάθηκε μία παλαιότερη φωτογραφία της που της έδειξαν οι παρουσιαστές.

«Θα σας πω κάτι τραγικό εδώ πέρα. Εδώ, σε αυτή τη φωτογράφιση, είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου. Είναι το 2013, ο μπαμπάς μου πέθανε 22 Νοεμβρίου και ήμασταν στο στούντιο του Γιώργου Μαυρόπουλου, που είμαι η μούσα του, στις αρχές Δεκεμβρίου. Μια μέρα του είπα πως ήθελα να κάνουμε φωτογραφίες και μου πρότεινε να το κάνουμε μια μέρα αλλά χωρίς να το κανονίσουμε.

Χανόμαστε για λίγο διάστημα και μετά πάω, όταν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου, και μου λέει «είσαι πολύ όμορφη σήμερα». Του εξήγησα πως δεν ήμουν καλά γιατί είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου και μου είπε, «ωραία και τι θες να κάνεις;». «Θέλω να χορέψω» του απάντησα και αυτό έγινε σε αυτή τη σειρά φωτογραφιών. Αποτυπώθηκε ένας εξαγνυσμός, ένας χορός δικός μου εσωτερικός.

Έφυγε σε ηλικία 70 ετών ο μπαμπάς μου. Είχε καρκίνο και έφυγε σε 15 μέρες. Του μιλάω ακόμα όμως συχνά. Άλλοτε τον βρίζω, άλλοτε του μιλάω καλά. Δεν είχαμε πάντα καλή σχέση, αλλά μιλήσαμε και το έλυσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ