Η Τσιμτσιλή «καρφώνει» την Ράλλη: «Ενώ λέει ότι δεν καίγεται να ξαναγυρίσει, ήθελε να γυρίσει…»

Η Τσιμτσιλή «καρφώνει» την Ράλλη: «Ενώ λέει ότι δεν καίγεται να ξαναγυρίσει, ήθελε να γυρίσει…»

Θα απαντήσει η συνάδελφός της;

Μία νέα κόντρα φαίνεται να ανοίγει στον τηλεοπτικό χώρο μετά τη θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε τοποθέτηση της Νικολέττας Ράλλη.

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Happy Day» σχολιάστηκε ένα stories της παρουσιάστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σε ένα Q&A που έκανε, στο οποίο ανέφερε ότι έχει μετανιώσει που δέχθηκε τηλεοπτική πρόταση με τόσο πολύ τηλεμάρκετινγκ, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να «καρφώνει» την συνάδελφό της.

«Μάλλον η Νικολέττα Ράλλη ενώ λέει ότι δεν καίγεται να ξαναγυρίσει, ήθελε να γυρίσει… Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πώς αποδέχτηκε ένα concept που ξέρεις ότι έχει θέματα. Δηλαδή όσο κι αν θέλεις να κάνεις ποιοτική και καλή ροή, όταν έχεις τόσο τηλεμάρκετινγκ και τόσα εμπορικά, δεν είναι εύκολο… Όταν είσαι τόσο επιλεκτικός και τόσο δύσκολος ε δεν πρέπει να πεις ναι σε αυτό το concept.

Βρε Νικολέττα εσύ που είσαι τόσο έξυπνο κορίτσι, ήξερες ότι αυτό το concept έχει θέματα από παντού. Είναι μια χορηγική εκπομπή που γίνεται για να πουληθούν τα προϊόντα του κ. Βρυώνη. Το ξέρει όλη η πιάτσα αυτό. Άμα θέλεις να είσαι τόσο επιλεκτικός και να κάνεις μια δουλειά που έχει περιθώριο να πετύχει, πρέπει να διαλέξεις και το ανάλογο concept. Αυτό είναι που σκέφτομαι…» ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ