Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Νίκου Μάνεση για τον θάνατο του πατέρα του – «Διαμελίστηκε…»

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Νίκου Μάνεση για τον θάνατο του πατέρα του – «Διαμελίστηκε…»

Ο παρουσιαστής μίλησε πρώτη φορά για το τραγικό περιστατικό που σημάδεψε τη ζωή του.

Στον τρόπο που βρήκε τραγικό θάνατο ο πατέρας του, όταν ο ίδιος ήταν 14-15 χρονών αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια ο Νίκος Μάνεσης.

Αφορμή στάθηκε η καλεσμένη του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

2,5 χρόνια μετά ο οδηγός που τον παρέσυρε παραμένει ελεύθερος, χωρίς να του έχει επιβληθεί η παραμικρή ποινή και η μητέρα του ζητά δικαίωση.

Ο Νίκος Μάνεσης ακούγοντας τη μητέρα του άτυχου 21χρονου αποκάλυψε την προσωπική του τραγωδία.

«Είμαι πέριξ της 6ης δεκαετίας της ζωής μου και θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Έτσι ακριβώς, έχασα τον πατέρα μου, όταν ήμουν 14-15 χρονών. Δύο χρόνια με αναστολή και μια χρηματική αποζημίωση ήταν η ποινή.

Ένας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και πάτησε το αμάξι, που ήταν μέσα ο πατέρας μου, η αδερφή μου και η γιαγιά μου. Ο πατέρας μου διαμελίστηκε κι οι άλλοι δύο γλίτωσαν ως εκ θαύματος.Καταλαβαίνω πολύ καλά κι έχω άποψη και για τη Δικαιοσύνη και για το ταχύρρυθμο της διεξαγωγής της δίκης, αλλά και για τις ποινές», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ