H Πελαγία Ζερβού μιλά για το bullying από τον σύντροφό της για τα κιλά της και στέλνει μήνυμα στα νέα κορίτσια!

H Πελαγία Ζερβού μιλά για το bullying από τον σύντροφό της για τα κιλά της και στέλνει μήνυμα στα νέα κορίτσια!

Δουλεύει ως plus size μοντέλο.

Η Πελαγία Ζερβού που εργάζεται ως plus size μοντέλο εδώ και 17 χρόνια, μίλησε στην εκπομπή « Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούτζου και αποκάλυψε πως την αντιμετώπιζαν για τα κιλά της, το bullying που έχει δεχτεί και ποιο είναι το μήνυμά της στα νέα κορίτσια.

«Κάθε εταιρεία διαλέγει το μοντέλο που θέλει να την εκπροσωπήσει. Στο εξωτερικό έχει μεγαλώσει το κομμάτι του plus size και στην Ελλάδα αρχίζουν τα βήματα σιγά σιγά και παίρνουν τον δρόμο τους. Το XL έχει επεκταθεί σε όλες τις εταιρείες. Δεν υπάρχει πια ο ρατσισμός. Η γενική αντίληψη του κόσμο το έχει καταλάβει ότι ο καθένας αντιπροσωπεύει αυτό που αντιπροσωπεύει.

Στο γυμνάσιο και στο λύκειο πήγαινα σε σχολείο Θηλέων. Το δύσκολο κομμάτι της εφηβείας δεν το πέρασα. Δεν άκουγα σχόλια για τα κιλά μου ή να έχω απόρριψη. Φυσικά και είχα φλερτ. Τα παιδιά πάνε στο σχολείο για να μάθουν, όχι για να τους φοβίσουν επειδή έχουν κάτι διαφορετικό πάνω τους. Ο τότε σύντροφός μου μού ασκούσε bullying για το θέμα των κιλών. Δυστυχώς από αδυναμία δική μου η σχέση κράτησε πολλά χρόνια και ήταν ένα αγκαθάκι στην πορεία μου», ανέφερε.

Παράλληλα, έστειλε το δικό της μήνυμα στα νέα κορίτσια είναι να μην μείνουν σε μία σχέση όπου δεν τις εκτιμούν λέγοντας: «Είσαι αυτό που είσαι, αλλιώς να πάει στο καλό. Μου πήρε πολλά χρόνια να το καταλάβω, αλλά το κατάλαβα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ