Η Ναταλία Γερμανού μιλάει έξω από τα δόντια: «Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν…»

Η Ναταλία Γερμανού μιλάει έξω από τα δόντια: «Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν…»

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της και δικαίως.

Η Ναταλία Γερμανού είναι μία από τις παρουσιάστριες που παίρνουν ξεκάθαρες θέσεις σε κοινωνικά θέματα, χωρίς αν κρατά ίσες αποστάσεις. Έχει επιλέξει να στηρίζει τα θύματα και όχι τους θύτες σε κάθε μορφή βίας χωρίς μεν και αλλά.

Το ίδιο έκανε και αυτό το σαββατοκύριακο στην εκπομπή της στον Alpha, «Καλύτερα δεν γίνεται», όταν μίλησε ανοιχτά για «νταήδες και μπούληδες» για την υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά στον Πύργο, μετά το ακραίο bullying.

«Είδα σχόλια με την φωτογραφία του Κατσαούνη και έγραφαν από κάτω, “η κατάντια της κοινωνίας μας κλπ”. Παιδιά να σας πω κάτι δεν είναι αυτή η κατάντια της κοινωνίας μας. Το να μαζευτεί ένα πλήθος ατόμων και να επευφημούν έναν συντοπίτη τους που τον αγαπάνε, δεν είναι κακό.

Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν πάνε κάποιοι νταήδες και μπούληδες στον Πύργο Ηλείας και τραμπουκίζουν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί ένα πολύ σοβαρό τροχαίο. Μιλάω για τον Θύμιο, και τον αναγκάζουν να εξαφανιστεί, να ψάχνουμε τα ίχνη του, να έχει βγει silver alert. Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας…», είπε ξακάθαρα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ