Η συγκινητική εξομολόγηση της Μοιραράκη: «Παρότι δεν είναι βιολογικό παιδί μου, έμεινε μαζί μου όταν χώρισα με τον πατέρα του»

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μοιραράκη: «Παρότι δεν είναι βιολογικό παιδί μου, έμεινε μαζί μου όταν χώρισα με τον πατέρα του»

«Μέχρι τώρα είμαστε μαζί με το παιδί, τον πάντρεψα».

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι ένα από τα πιο συμπαθή πρόσωπα της ελληνικής showbiz, που έγινε διάσημη για τα χαλιά της και τον ιδιαίτερο τρόπο που τα πουλάει. Πλέον δοκιμάζεται και στον δύσκολο χώρο της παρουσίασης στο νέο παιχνίδι δημοπρασιών «Cash or Trash» του Star.

Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα παιδιά της.

«Έγινα πολύ μικρή μαμά και το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο, τον απέκτησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986. Είμαι μητέρα δύο βιολογικών παιδιών από τον πρώτο μου σύζυγο. Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι από προηγούμενο γάμο και χώρισε για να παντρευτούμε, τον Γιάννη Μοιραράκη. Είναι μέχρι σήμερα μαζί μου κι έχω μεγαλώσει τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά. Τα μεγάλωσα μόνη μου και μετά χώρισα με τον σύζυγο.

Το παιδί του πρώτου μου άντρα το έχω εγώ κι είναι μέχρι σήμερα μαζί μου. Μα έχω πει επανειλημμένως μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά ένα παιδί… Του έδωσα πολλή αγάπη και τρυφερότητα, είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Μέχρι τώρα είμαστε μαζί με το παιδί, τον πάντρεψα», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ