O Γιώργος Χριστοδούλου σε μια εξομολόγηση καρδιάς για τον εθισμό του στο αλκοόλ: «Παραλίγο να καταστρέψω τη ζωή μου»

O Γιώργος Χριστοδούλου σε μια εξομολόγηση καρδιάς για τον εθισμό του στο αλκοόλ: «Παραλίγο να καταστρέψω τη ζωή μου»

«Κι αυτό νιώθω για τη γυναίκα μου, ότι με πήρε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, πολύ διακριτικά, με πολλή αγάπη και τα κατάφερα».

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» σε μια εξομολόγηση καρδιάς στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε για τον εθισμό του στο αλκοόλ και έστειλε το δικό του μήνυμα.

 «Νιώθω τυχερός που είχα αρκετές σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου. Γιατί αν τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσω δύσκολα πράγματα είναι γι’ αυτό. Γιατί πέρασα μέσα από αυτά και νιώθω πολύ πιο δυνατός. Εγώ ανήκα στις περιπτώσεις όπου δεν άφησα τον εαυτό μου να γίνει δυσλειτουργικός.

Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν ορίζω μια κατάσταση, αμέσως ζήτησα βοήθεια. Και αυτό θα πρότεινα σε όποιον έχει τέτοιες τάσεις, κάθε είδους εθισμών. Μην το αφήνει γι’ αύριο, όταν του χτυπάει το καμπανάκι, να ζητήσει βοήθεια, δεν είναι κακό. Αναγνώρισα το πρόβλημα και δεν το υποτίμησα, ευτυχώς το πρόλαβα.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα ανθρώπους που έχει καταστραφεί εντελώς η ζωή τους, οι σχέσεις τους κι έχουν χάσει εντελώς το τι είναι. Εγώ το πρόλαβα. Κι αυτό νιώθω για τη γυναίκα μου, ότι με πήρε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, πολύ διακριτικά, με πολλή αγάπη και τα κατάφερα», εξομολογήθηκε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ