Ηθοποιός της σειράς «Γη της Ελιάς» αποκάλυψε ότι είναι ένα από τα 36 θύματα του παιδεραστή γυμναστή- προπονητή του Ρεθύμνου

Ηθοποιός της σειράς «Γη της Ελιάς» αποκάλυψε ότι είναι ένα από τα 36 θύματα του παιδεραστή γυμναστή- προπονητή του Ρεθύμνου

Μεταξύ των 36 παιδιών και ο Liam Ireland.

Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» ο Liam Ireland, βασικός πρωταγωνιστής  της σειράς «Γη της Ελιάς», όπου υποδύεται τον «Στέφανο», ο οποίος ζει έναν πολύ μεγάλο έρωτα με την «Μυρτάλη», αποκάλυψε ότι είναι ένα από τα 36 θύματα του παιδεραστή γυμναστή-προπονητή στο Ρέθυμνο.

«Ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπο που έκανε κακό στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω γιατί βρήκα το θέατρο.

Από την ηλικία των 10 ετών μέχρι τα 13 πέρασα σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου. Δέχτηκα αυτό το πράγμα. Μπήκε φυλακή, είναι εκεί που πρέπει να είναι.

Εγώ δεν είχα πατέρα και έψαχνα μια πατρική φιγούρα όπου μπορούσα να βρω. Όταν πήγα σε αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν αυτός ο προπονητής εκεί και τον αγάπησα σαν πατέρα. Ό,τι και να μου έλεγε εγώ θα το έκανα επειδή τον εμπιστευόμουν.

Ήμασταν πάρα πολλά παιδιά έτσι, δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι πήγαινε λάθος. Όταν τον έπιασαν λέγαμε γιατί κάνουν κακό σε έναν τόσο καλό άνθρωπο.

Πριν τον πιάσουν εγώ είχα σταματήσει. Συνειδητοποίησα ότι μου αρέσουν μόνο τα κορίτσια και αναρωτήθηκα γιατί το κάνω αυτό. Ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω και όχι ότι θέλω να το κάνω.

Το έχω ξεπεράσει 100%, δεν με πονάει πια. Ερχόντουσαν συμμαθητές μου και με ρωτούσαν «Κι εσένα σε βίαζε»;», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ