Σοφία Χατζηπαντελή: Η πολυσυζητημένη νέα κριτής του GNTM!

Σοφία Χατζηπαντελή: Η πολυσυζητημένη νέα κριτής του GNTM!

Είχαν φτάσει να την απειλούν για τα φρύδια της.

Το GNTM επιστρέφει τη νέα σεζόν στον 5 ο του κύκλο και θα έχει σαρωτικές αλλαγές, αφού το μόνο πρόσωπο που συνεχίζει από την περσινή χρονιά είναι ο Γιώργος Καράβας και αυτός από άλλο πόστο.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το Star την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν η Βίκυ Καγιά, που επίστρέφει , ο Γιώργος Καράβας, που μέχρι τώρα ήταν coach, ο fashion entrepreneur. Τάσος Σοφρωνίου και το πολυσυζητημένο μοντέλο, Σοφία Χατζηπαντελή.

Χρέη coach αναλαμβάνει η Έλενα Γαλύφα, ενώ θα διαγωνίζονται μόνο κορίτσια και όχι και αγόρια, όπως είχε γίνει τα δύο τελευταία χρόνια.

Σοφία Χατζηπαντελή: Η πολυσυζητημένη νέα κριτής του GNTM!

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα στο χώρο με κύριο χαρακτηριστικό της  τα ενωμένα φρύδια της, το λεγόμενο unibrow.

Το 22χρονο μοντέλο, με  Ελληνοκυπριακή καταγωγή προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια να κάνει μόδα τα ενωμένα φρύδια και γι αυτό έχει κριθεί πολλές φορές αρνητικά και έχει δεχθεί μπούλινγκ, ενώ όπως έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της έχουν φτάσει στο σημείο να την απειλήσουν για την ζωή της.

«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου. Προσπαθώ να μην διαβάζω όλα τα αρνητικά μηνύματα. Είναι κρίμα όμως να θες να διαβάσεις τα θετικά μηνύματα και να πέφτεις πάνω στα αρνητικά», είχε χαρακτηριστικά αναφέρει στη εκπομπή «Good Morning Britain».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ