Η Τζένη Μπαλατσινού εξομολογείται: «Ο μικρός με παρακινεί, νιώθω ότι έχω κερδίσει χρόνια από τη ζωή μου»

Η Τζένη Μπαλατσινού εξομολογείται: «Ο μικρός με παρακινεί, νιώθω ότι έχω κερδίσει χρόνια από τη ζωή μου»

Η έλευση ενός παιδιού σε αυτή την ηλικία μόνο καλό της έκανε.

Η Τζένη Μπαλατσινού πήρε τη μεγάλη απόφαση και έγινε ξανά μητέρα στα 50 της χρόνια και ενώ είχε ήδη αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο. Η παρουσιάστρια είχε επικριθεί από πολλούς για το γεγονός ότι ξανάγινε μάνα σε αυτή την ηλικία.

Οι γνωστοί κριτές των πάντων είχαν βρει για μία ακόμη φορά αφορμή να σχολιάσουν αρνητικά σε μία τόσο ευχάριστη είδηση, όπως είναι ο ερχομός ενός παιδιού. Μάλιστα, θέση για όλη αυτήν την κριτική είχε πάρει και η Ρούλα Κορομηλά που μέσω instagram είχε εκφράσει την  στήριξή της  σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες που απολαμβάνουν το δώρο της μητρότητας.

Η Τζένη Μπαλατσινού πρόσφατα βρέθηκε σε εκδήλωση μαζί με τις κόρες της και μεταξύ άλλων μίλησε και για το τι έχει αλλάξει στη ζωή της από τον ερχομό του Παναγιώτη Αντώνιου Κικίλια.

«Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο από τη μητρότητα. Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο, όταν είσαι μια φορά, σου έρχονται μετά ξανά στο μυαλό. Ο Παναγιώτης Αντώνιος είναι η μασκότ του σπιτιού. Και τώρα που έχουν έρθει και οι αδελφές του, φουλ κακομαθημένος…. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο. Αυτό που έχω δει είναι ότι ο μικρός με παρακινεί, νιώθω ότι έχω κερδίσει χρόνια από τη ζωή μου, νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ