Άννα Πρέλεβιτς: Η πρόταση γάμου από τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα και το πανέμορφο μονόπετρο! (εικόνα)

Άννα Πρέλεβιτς: Η πρόταση γάμου από τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα και το πανέμορφο μονόπετρο! (εικόνα)

«Είπα το ναι».

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, αδερφός της Δούκισσας Νομικού, αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz . Οι δυο τους είναι ενάμιση χρόνο μαζί και προσπαθούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εκτός κάποιων εξαιρέσεων.

Το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του και την είδηση έκανε γνωστή η Άννα Πρέλεβιτς με μια ανάρτησή της. Ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της και δείχνοντας το μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλό της αποκάλυψε την πρόταση γάμου που δέχθηκε και το πολυπόθητο «ναι» που είπε.

«I said Yes!

Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι!

Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων!

Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά… γνώρισα τον Νικήτα μου.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ένα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου!

Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου!

Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos … I love you to the moon and back!

Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου», το μήνυμά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ