Ενοχλημένη με την Μαρία Κίτσου η Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πραγματικά θυμωμένη»

Ενοχλημένη με την Μαρία Κίτσου η Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πραγματικά θυμωμένη»

Τα συνέβη.

Ενοχλημένη με δηλώσεις της Μαρίας Κίτσου εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια θεωρεί τον εαυτό της θιγμένο για τον χαρακτηρισμό «όρνια» που έκανε η ηθοποιός για της εκπομπές με τα πάνελ και γι αυτό το λόγο τοποθετήθηκε δημόσια.

Αρχικά ας δούμε την δήλωση της Μαρίας Κίτσου:  «Μας βοήθησε όλο αυτό που έγινε με την πανδημία (σ.σ. η μεγάλη δημοσοότητα), γιατί δεν βγαίναμε έξω στον κόσμο, φορούσαμε μάσκες. Όταν άνοιξε όμως όλο αυτό, ήταν λίγο too much. Αλλά όχι από τον κόσμο. Ο κόσμος ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του. Τα media. Ήταν δύσκολο να βλέπεις ό,τι λες και ό,τι κάνεις ή δεν κάνεις, να γράφεται, να διαστρεβλώνεται ή να χρησιμοποιείται για άλλους λόγους. Είχε κάτι πολύ δυσάρεστο και άγριο όλο αυτό. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση. Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν αρπακτικά, σαν όρνια να ξεζουμίσουν το παραμικρό, να βρουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό το πράγμα ήταν πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας».

Αυτά τα λόγια ενόχλησαν την παρουσιάστρια και δεν το έκρυψε. «Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ