Ράνια Ιωαννίδου: Η «παπαδιά» από το «Καφέ της Χαράς» έχει ανιψιά πασίγνωστη ηθοποιό!

Ράνια Ιωαννίδου: Η «παπαδιά» από το «Καφέ της Χαράς» έχει ανιψιά πασίγνωστη ηθοποιό!

Μίλησε για τη σχέση τους.

Την Ράνια Ιωαννίδου την γνωρίσαμε ευρέως από την συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς», όπου υποδύθηκε την παπαδιά.

Η ηθοποιός που πλέον είναι 87 χρονών πάντα κρατούσε χαμηλό προφίλ και έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που έδωσε την τελευταία της συνέντευξη. Πρόσφατα, μίλησε με τον Νίκο Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε τον λόγο που δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο κύκλο της σειράς αλλά και τη σχέση έχει με την Σοφία Μουτίδου.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας μαζί του στον πρώτο κύκλο της σειράς;

Αν θυμάμαι καλά, με βρήκε εκείνος. Είχα παίξει σε κάνα δυο επεισόδια άλλων σειρών και γενικά, όπως έλεγαν τότε, με θεωρούσαν γουρλού. Θυμάμαι, πάντως, όταν ήρθε ο Ρώμας στο σπίτι και μου πρότεινε τον ρόλο της κουτσομπόλας παπαδιάς, τα παιδιά μου δεν ήθελαν να παίξω.

Ήταν πολύ «κόντρα» ρόλος σε σχέση με τον δικό μου χαρακτήρα. Μάλιστα, όταν αποφάσισα να παίξω, τους είπα «εγώ θα παίξω τον ρόλο αυτόν και θα την κάνω την κουτσομπόλα παπαδιά να την αγαπήσει όλη η Ελλάδα».

Γιατί δεν συνεργαστήκατε στον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Γιε μου, ήμουν πολύ μεγάλη για να παίξω ξανά. Είχα κουραστεί και δεν ήθελα να κουράζω όλο το τιμ της σειράς. Για μένα, πάντως, ο Χάρης είναι μέσα στην καρδιά μου και πάντα θα είναι!

Σήμερα, που έχουν περάσει τα χρόνια, σας θυμούνται οι συνάδελφοί σας;

Δεν έχω παράπονο. Με θυμάται καταρχάς όλο το σωματείο των ηθοποιών. Επίσης, με παίρνει ο Ρήγας Αξελός και μιλάμε. Λατρεύω βέβαια τη Σοφία Μουτίδου. Η ανιψιά μου βάζει τα βιντεάκια της στο ίντερνετ και πραγματικά γελάω πολύ. Είναι πολύ καλό κορίτσι η Σοφία.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ