Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου- Είναι ξανά μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη;

Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου- Είναι ξανά μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη;

Το ζευγάρι φαίνεται ότι ξαναδίνει μια ευκαιρία στη σχέση του.

Με μια ευχάριστη αλλαγή στην προσωπική της ζωή ετοιμάζεται να περάσει το καλοκαίρι η Κατερίνα Καινούργιου, που, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα ξαναβρήκε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους πέρυσι το φθινόπωρο με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει τη θλίψη της μπροστά από τις κάμερες, ενώ καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν αναφερόταν συχνά στο γεγονός ότι είναι μόνη της.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time,  η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας κάνουν μια νέα προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους και, μάλιστα, ταξίδεψαν μαζί πρόσφατα μαζί στη Ρώμη, αλλά κινήθηκαν πολύ διακριτικά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας.

Άλλωστε, σε αυτό το ταξίδι αναφέρθηκε και η ίδια μέσα από την εκπομπή της αποκαλύπτοντας: «Θα σας πω τι έπαθα χτες. Έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου να πάω ένα τριήμερο στη Ρώμη. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Γυρίζοντας μου λέει εκείνος: ”΄Δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο στο αεροδρόμιο΄΄. Του απαντάω: ”Όχι ηρέμησε”. Πάω να βγω με τη βαλίτσα μου και είδα φωτογράφους και κάμερες. Παθαίνω κρίση. Εγώ πίστευα ότι ήρθαν για μένα. Τελικά δεν ήταν για εμένα αλλά για τον Μαρτίκα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ