«Κόλαφος» η Ναταλία Γερμανού για τη Ζόζεφιν και το «αστείο» επιχείρημά της για το σπρώξιμο στα βραβεία Mad

«Κόλαφος» η Ναταλία Γερμανού για τη Ζόζεφιν και το «αστείο» επιχείρημά της για το σπρώξιμο στα βραβεία Mad

 

«Δε σπρώχνουμε κατά βούληση».

Εκτός από το επεισόδιο με το ξύλο  του Snik με τον Light, υπήρξε και άλλο ένα περιστατικό στα βραβεία  Mad που προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις. Συγκεκριμένα,  το σπρώξιμο της Ζοσεφίν και του Γιώργου Αρσενάκου, CEO και συνιδρυτή της Panik Records, σε ένα παιδί που κουβαλούσε νερά.

Μετά από αρκετές μέρες  η τραγουδίστρια απολογήθηκε στο instagram λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα».

Μια απάντηση που και πάλι επικρίθηκε, καθώς καμία ιδιότητα κανενός δεν δικαιολογεί μία τέτοια κίνηση.

Άμεσα ήταν η αντίδραση και της Ναταλίας Γερμναού η οποία την κατακεραύνωσε.

«Όχι, δε συμφωνώ Ζόζεφιν. Θα επιμείνω ότι ήταν μια… κακή σας στιγμή. Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω γιατί πάλι με μαλώσανε, μου είπαν ότι δεν μια κακή στιγμή. Πως αλλιώς να το πω: Την είπα άτυχη στιγμή, τώρα θα την πω κακή στιγμή. Μια κακή στιγμή και του Γιώργου και της Ζόζεφιν. Δεν ήταν παρορμητική στιγμή.

Δεν ήταν εργαζόμενος, ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη που έφερνε σουβλάκια. Και πάλι, και πάλι, δικαιολογεί τέτοια αντίδραση; Κάτσε… Δεν είναι δουλειά της να κανονίσει ποιος θα πάρει καθαρό πλάνο, αυτό είναι δουλειά του σκηνοθέτη. Είναι σε ένα χώρο με 68 κάμερες, θα βρει το καθαρό πλάνο για τη βράβευση της Ζόζεφιν.

Δεν αλλάζω γνώμη επειδή δεν ήταν εργαζόμενος της παραγωγής και ήταν φίλος καλλιτέχνη που πήγαινε σουβλάκια. Όποιος και να ήταν… Δεν αλλάζω εγώ γνώμη. Θα ήθελα σε αυτή την ανάρτηση που έκανε αυτό το κατά τα άλλα συμπαθέστατο κορίτσι να ακούσω να λέει ένα “συγγνώμη που σε σπρώξαμε”. Αυτό, δε θέλω το “σε σπρώξαμε επειδή δεν ήσουν εργαζόμενος αλλά φίλος ενός καλλιτέχνη”. Δε σπρώχνουμε κατά βούληση», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της «Καλύτερα Δε Γίνεται».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ