Τέλος από τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά – Αποχαιρέτησε με δάκρυα

Τέλος από τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά – Αποχαιρέτησε με δάκρυα

Μετά από 10 χρόνια συνεργασίας.

Αυτό που καιρό ακουγόταν επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά, η οποία στην τελευταία εκπομπή του «Πρωινού» για φέτος αποχαιρέτησε το κοινό του ΑΝΤ1, αφού δεν ανανέωσε τη συνεργασία της.

«Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω. Θα ήθελα ένα λεπτό για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να περιγράψω αυτά 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Θα συγκρατηθώ γιατί μου ήρθε στο μυαλό μου η γιαγιά μου, η κα Αγλαΐα, η οποία μου έλεγε το εξής: εγώ σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση (…) άμα έχεις μούτρα δεν θέλω να σε βλέπω», είπε η κ. Σκορδά για να καταλήξει: «Θέλω με χαμόγελο και ευγνωμοσύνη να κλείσει αυτή η τηλεοπτική σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1 γιατί είναι πραγματική οικογένεια, άνθρωποι που σε αγκαλιάζουν. Προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιάννη Λάτσιο, να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Καλημέρη (…) χθες κοιτούσα τη Λίτσα και δεν άντεχα.

Εγώ, θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι σας αγαπώ πολύ», ανέγερε με δάκρυα στα μάτια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ