Ο δημόσιος αποχαιρετισμός της Δέσποινας Μοιραράκη στον σύζυγό της φέρνει δάκρυα

Ο δημόσιος αποχαιρετισμός της Δέσποινας Μοιραράκη στον σύζυγό της φέρνει δάκρυα

«Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου και εκτίμησες τη Μοιραράκη».

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη που πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο δεύτερος σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης, με τον οποίο πέρασε μαζί 11 υπέροχα χρόνια γάμου.

Η επιχειρηματίας που μετά από μια δύσκολη ζωή και έναν ακόμα πιο δύσκολο πρώτο γάμο, στο πρόσωπο του ναύαρχου βρήκε επιτέλους τον άνθρωπο που την αγάπησε πραγματικά και την σεβάστηκε.

Πριν λίγες ώρες μέσα τον αποχαιρέτησε και δημόσια με ένα πολύ τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο θάνατος. Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα εσένα και κάθε τι  δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κι εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη .Με συμβούλευες, με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου και εκτίμησες τη Μοιραράκη.

Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονεις σου που εφεραν στο κοσμο εσενα κ ειχα την τύχη να σε γνωρίσω κ να σε εχω κοντα μου , εστω για τοσο λιγο. Ειναι τιμη μου που με διάλεξες για γυναικα σου , για σύντροφό σου. ΝΑΥΑΡΧΕ μου , κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ απο μέσα μου και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το Θεό που την Εζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ », έγραψε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ