Αναστασία Παντούση – Ιωάννης Παπαζήσης: Ποζάρουν αγκαλιά στα παρασκήνια παράστασης (εικόνα)

Αναστασία Παντούση – Ιωάννης Παπαζήσης: Ποζάρουν αγκαλιά στα παρασκήνια παράστασης (εικόνα)

Αδιαφορώντας για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Από τα τέλη του περασμένου έτους στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια συζητείται έντονα ότι ο Ιωάννης Παπαζήσης, μετά το διαζύγιό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και είναι σε σχέση με τη συνάδελφό του Αναστασία Παντούση.

Και οι δύο ηθοποιοί αποφεύγουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας  με τα προσωπικά τους και γι αυτό το λόγο δεν σχολιάζουν ποτέ τις όποιες φήμες κυκλοφορούν.

Μάλιστα, η ηθοποιός σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα στο περιοδικό «ΟΚ!» είχε ερωτηθεί για αυτή τη σχέση και είχε απαντήσει: ««Θα μπορούσα να πω ναι, ισχύει ή όχι δεν ισχύει. Και αύριο να βγει ένα άλλο δημοσίευμα για έναν άλλον άνθρωπο. Θα πρέπει να απαντήσω και σε αυτό μετά; Η προσωπική ζωή είναι για μένα. Πιστεύω ότι για την ηλικία και τα χρόνια που είμαι στον χώρο έχω κάνει κάποια σημαντικά πράγματα στην πορεία μου. Θεωρώ ότι θα ήταν λάθος τώρα που ακόμα είμαι στο ξεκίνημα μου να με μάθετε για τις σχέσεις μου και όχι για τους ρόλους που παίζω».

Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη η επίσημη πρεμιέρα της φετινής περιοδείας της παράστασης «Προμηθέας Δεσμώτης», όπου πρωταγωνιστεί ο Ιωάννης Παπαζήσης και η ηθοποιός ήταν εκεί και μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί του στα παρασκήνια.

Αναστασία Παντούση - Ιωάννης Παπαζήσης: Ποζάρουν αγκαλιά στα παρασκήνια παράστασης (εικόνα)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ