Συγκινεί η Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Σαν σήμερα μου έκλεψαν τις οικονομίες μιας ζωής»

Συγκινεί η Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Σαν σήμερα μου έκλεψαν τις οικονομίες μιας ζωής»

Το μήνυμα ζωής.

Οι φωτογραφίες και το μάθημα που πήρε από τη δυσάρεστη εμπειρία της

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη, υποπλοίαρχος της Ακτοπλοΐας, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο περσινό Survivor, όπου είχε κερδίσει το κοινό με το ήθος της και τη συμπεριφορά της.

Λίγο μετά την έξοδό της από το ριάλιτι επιβίωσης, είχε κάνει γνωστό πως ο τραπεζικός της λογαριασμός είχε πέσει θύμα hackers με αποτέλεσμα να της αφαιρέσουν τα χρήματα που έλαβε ως αμοιβή από το παιχνίδι αλλά και ένα ποσό που είχε συγκεντρώσει μόνη της.

Ένα χρόνο μετά θυμάται τη δύσκολη εκείνη ημέρα και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας.

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτογραφία. Η διαφορά σε αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι πράγματα, τα οποία δεν βλέπετε και ίσως δεν γνωρίζετε. Είναι λοιπόν, ότι σαν σήμερα μου έκλεψαν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και οικονομίες μιας ζωής.

Και ότι σήμερα βρίσκομαι ένα βαθμό παραπάνω επαγγελματικά, σε σχέση με το πέρυσι τέτοια εποχή. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ίδια, το χαμόγελο & η αισιοδοξία και θα μένουν για πάντα ίδια, όπως και το πείσμα να μην τα παραπατάω ασχέτως το πως θα τα φέρει η ζωή.

Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι από αυτά, κρατήστε τα καλά και εφαρμόστε τα στη ζωή, είναι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσετε μπροστά 🙂#marianthikasdagli» έ,γραψε η Μαριάνθη Κάσδαγλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ