Καλομοίρα: Οι όμορφες ευχές στην κόρη της για τα γενέθλιά της με μια σειρά από φωτογραφίες!

Καλομοίρα: Οι όμορφες ευχές στην κόρη της για τα γενέθλιά της με μια σειρά από φωτογραφίες!

Έκλεισε τα 6.

Η Καλομοίρα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, όπου ζουν μόνιμα στην Αμερική, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα δίδυμα Δημήτρη και Νίκο και την Αναστασία.

Η μικρή είχε τα γενέθλιά της και η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τότε που ήταν μωρό μέχρι σήμερα και τις συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Το πολύτιμο κοριτσάκι μου είναι 6 ετών σήμερα. Πόσο πολύ σε αγαπώ – τα λόγια δεν μπορούν να εξηγήσουν. (Και τα αδέρφια σου φυσικά). Σας εύχομαι μια ζωή αγάπη, ευτυχία, βαθιά βαθιά χαρά και πολύ γέλιο. Η ζωή είναι δύσκολη, αλλά η ζωή είναι όμορφη.

Η ζωή δεν είναι τέλεια, αλλά αξίζει να τη ζεις. Υπάρχει περισσότερο καλό στον κόσμο από κακό και υπάρχει καλό σε όλους μας ακόμα και στις χειρότερες μέρες μας. Nα μοιραζόμαστε την ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο…ειδικά για όλα τα παιδιά μας. Ας μην ξεχνάμε τι έχει σημασία στη ζωή. Η επιτυχία είναι διασκέδαση, αλλά η οικογένεια και η αγάπη είναι το παν. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Η μαμά σε αγαπάει», έγραψε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ