Σούπερ Κική: Η αποβολή και η δημόσια έκκληση

Σούπερ Κική: Η αποβολή και η δημόσια έκκληση

«Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο».

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Σούπερ Κική, καθώς,όπως η ίδια ενημέρωσε τους φίλους της στα διαδίκτυο, έχασε το παιδί που περίμενε.

Η γνωστή influencer με μια ανάρτησή της αποκάλυψε την κατάστασή της και ζήτησε να μην της μιλήσουν ξανά για το θέμα και θα το κάνει η ίδια όταν νιώσε έτοιμη.

«Καλησπέρα σε όλους! Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”. Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο.

Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη. Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου», ανέφερε.

Σούπερ Κική: Η αποβολή και η δημόσια έκκληση

ΚΛΕΙΣΙΜΟ