Τρυφερό βίντεο: Άλλοι στις παραλίες και η τρελογιαγιά Πόπη Τσαπανίδου στην Ολλανδία λιώνει για τον εγγονό της!

Τρυφερό βίντεο: Άλλοι στις παραλίες και η τρελογιαγιά Πόπη Τσαπανίδου στην Ολλανδία λιώνει για τον εγγονό της!

Δεν τον χορταίνει.

Η Πόπη Τσαπανίδου, γυναίκα- πρότυπο που μεγάλωσε μόνη της τρία παιδιά, αφού ο σύζυγός της πέθανε όταν ήταν έγκυος σε δίδυμα και ενώ είχαν αποκτήσει ήδη μία κόρη, περνά μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, καθώς έγινε για πρώτη φορά γιαγιά.

Η κόρη της, που ζει μόνη στην Ολλανδία, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και η χαρούμενη γιαγιά ταξιδεύει όσο πιο συχνά μπορεί προκειμένου να  βρίσκεται δίπλα στον εγγονό της.

Έτσι, η τρελογιαγιά εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρινή της άδεια από το OPEN και πήγε ξανά να τους βρει.

 «Πως μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά! Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν.

Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν… Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές.

Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα «μάθουμε» τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα… μούτρα και τις προσδοκίες μας!

Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πως να ζείτε τη ζωή. Αυτό κάνω εγώ, με τη βοήθεια του #Ettore 💙 #mylove #myboy #family #lovelife», έγραψε σε σχετική ανάρτησή της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ