Ξανά μαζί Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη!

Ξανά μαζί Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη!

Μετά τη μήνυση για ξυλοδαρμό.

Δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη, λίγο μόλις καιρό μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος του γνωστού τραγουδιστή για ξυλοδαρμό και τον ίδιο να ανταπαντά για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το ζευγάρι, παρότι είχε φτάσεις τα άκρα βγαίνοντας μάλιστα στα κανάλια κατηγορώντας ο ένας τον άλλο με την παρουσιάστρια να κλαίει αλλά να τονίζει ότι τον αγαπά και τον τραγουδιστή μέσω του δικηγόρου του να την κατηγορεί για υπεξαίρεση χρημάτων, φαίνεται ότι είναι ξανά μαζί, σύμφωνα με το περιοδικό «YOU»  και το ρεπορτάζ της Τζώρτζια Συρίχα.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, στο τελευταίο live του Θέμη Αδαμαντίδη στις 30/7 στο Λουτράκι, ο τραγουδιστής δε δίστασε να εκδηλώσει τον έρωτά του προς τη Βαρβάρα Κίρκη σε έναν κατάμεστο χώρο, καθώς αφιέρωσε στην αγαπημένη του το «Μετάνιωσες» του Στέλιου Καζαντζίδη και στη συνέχεια κατέβηκε από την πίστα και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα.

Επιπλέον, οι μηνύσεις αποσύρθηκαν και φυσικά δεν θα πραγματοποιηθεί το εξ αναβολής δικαστήριο που είχε προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ