Δύσκολες στιγμές για τη Νόρα Βαλσάμη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο σύζυγός της- Μεταφέρθηκε από τη Σύρο στην Αθήνα

Δύσκολες στιγμές για τη Νόρα Βαλσάμη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο σύζυγός της- Μεταφέρθηκε από τη Σύρο στην Αθήνα

Η βοήθεια της Μαριάννας Λάτση.

Δύσκολες στιγμές περνά η Νόρα Βαλσάμη, καθώς ο σύζυγός της, γνωστός σκηνοθέτης, Ερρίκος Ανδρέου υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης στην Espresso.

Ο σκηνοθέτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα πριν από δύο ημέρες με έκτακτη ιδιωτική πτήση από τη Σύρο στην Αθήνα, και σύμφωνα με πληροφορίες η κα Μαριάννα Λάτση ήταν εκείνη που διέθεσε ένα μικρό αεροπλάνο για τη μεταφορά του τις κρίσιμες ώρες.

Στο πλευρό του συζύγου της βρίσκεται συνεχώς η Νόρα Βαλσάμη, η οποία δεν τον άφησε ούτε στιγμή, διαμένοντας στο δίκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Το ζευγάρι ζει μόνιμα στη Σύρο, ωστόσο θα παραμείνει στην Αθήνα, ώστε ο Ερρίκος Ανδρέου να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η Espresso επικοινώνησε με την επιχειρηματία και θιασάρχη Νινέτα Λεμπέση, η οποία μίλησε για τη στενή της φίλη Νόρα, αλλά και τον αγαπημένο της φίλο Ερρίκο.

«Εγώ, να σκεφτείτε, δεν έχω μιλήσει μαζί τους, τώρα, στη φάση αυτή! Γνωρίζω, όμως, τα γεγονότα από μία κοινή μας φίλη, η οποία τους επισκέφτηκε και τους είδε από κοντά. Η Νόρα και ο Ερρίκος έφτασαν στην Αθήνα προχθές, την Τρίτη, με αεροπλάνο που παραχώρησε για τη μεταφορά τους η κυρία Μαριάννα Λάτση. Την Τετάρτη, ο Ερρίκος υποβλήθηκε σε επέμβαση, με επιτυχία, όπως είπαν οι γιατροί του. Τον παρακολουθεί ένας εξαιρετικός γιατρός.

Ο Ερρίκος ταλαιπωρείται πολλούς μήνες στο νησί, μακριά από όλους μας. Η Νόρα μας, από την άλλη, που είναι πολύ γλυκό πλάσμα, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Εχει αδυνατίσει πολύ… είναι παραμελημένοι και οι δύο. Τους σκέφτομαι πολύ. Είμαστε αγαπημένοι φίλοι! Θέλω να τους ευχηθώ μέσα απ’ την καρδιά μου να το ξεπεράσουν γρήγορα και να επιστρέψουν γεροί και δυνατοί στο σπίτι τους. Και η αγαπημένη μου Νόρα στο θεατρικό σανίδι, που τόσο πολύ αγαπά. Μόνο τα καλύτερα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ