Οργισμένος ο Γιώργος Σαμπάνης- Θα κινηθεί δικαστικά

Οργισμένος ο Γιώργος Σαμπάνης- Θα κινηθεί δικαστικά

Το story που προκάλεσε την οργή του.

Σε άμεση διάψευση της είδησης που κυκλοφόρησε το γνωστό account στο instagram με το ψευδώνυμο «Soula Glamorous», το οποίο έχει χιλιάδες ακολούθους και φημίζεται για το καλό ρεπορτάζ που έχει για τους celebrities, προχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Πιο συγκεκριμένα, νωρίς το μεσημέρι ανέβασε story που έγραφε: «Σούλα αποκλειστικό. Σε συναυλία στη Σάμο ο Σαμπάνης βγήκε, είπε 4 τραγούδια και σταμάτησε τη συναυλία, γιατί ακούγεται ότι τσακώθηκε με την κοπέλα του, ενώ ήταν στην σκηνή. 40 λεπτά και ακόμα περιμένουμε. 150 ευρώ το φθηνότερο μπουκάλι. Ακυρώθηκε για “λόγους υγείας”».

Οργισμένος ο Γιώργος Σαμπάνης- Θα κινηθεί δικαστικά
Να σημειώσουμε ότι τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Σαμπάνης είναι σε σχέση με την πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM και νυν μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή.

Οργισμένος ο Γιώργος Σαμπάνης- Θα κινηθεί δικαστικά
Ωστόσο, ο τραγουδιστής απάντησε άμεσα απειλώντας με μηνύσεις.

Στο παραπάνω απάντησε άμεσα ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος το διέψευσε και γνωστοποίησε ότι γνωρίζει ποιο άτομο ευθύνεται για όλα τα δημοσιεύματα και.

«Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά.

Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα. Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό.

Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως», έγραψε σε story του στο Instagram.

Οργισμένος ο Γιώργος Σαμπάνης- Θα κινηθεί δικαστικά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ