Η Σάγια εξομολογείται και συγκλονίζει: «Ο γυναικολόγος μου είπε ότι δεν ήξερε αν μπορεί να σωθεί η μήτρα μου»

Η Σάγια εξομολογείται και συγκλονίζει: «Ο γυναικολόγος μου είπε ότι δεν ήξερε αν μπορεί να σωθεί η μήτρα μου»

Κατάφερε, ωστόσο, να γίνει μητέρα.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ» και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου η Σάγια μίλησε για τον ερχομό του γιου της και πως κατάφερε να μείνει έγκυος όταν λίγους μήνες πριν ο γυναικολόγος της τις έδινε ελάχιστες πιθανότητες.

Διαβάστε το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης.

Ο ερχομός του γιου σου ήταν ένα θαύμα;

Μου είπαν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορώ να κάνω παιδιά. Ο ερχομός του γιου μου είναι ένα θαύμα γιατί ήρθε από το πουθενά. Από εκεί που νόμιζα ότι δεν θα γίνω τελικά μητέρα, βρέθηκε μπροστά μου ο άντρας μου και ο θείος του που είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους στην Ευρώπη. Μόλις έμαθε το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είπε ότι θα με κάνει καινούρια. Έτσι κι έγινε!

Έκανες χειρουργείο;

Ναι, είχα πολλά ινομυώματα στη μήτρα, τα έβγαλα και μετά από έξι μήνες έμεινα έγκυος.

Όταν σου είπαν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορέσεις να να κάνεις παιδιά πως ένιωσες;

Στενοχωρήθηκα, δεν γινόταν να μην στενοχωρηθώ. Ο πρώτος γυναικολόγος μου είπε ότι ήταν πολύ σοβαρό και δεν ήξερε αν μπορεί να σωθεί η μήτρα μου. Λέω βρήκα τον άνθρωπό μου, με τον οποίο μπορεί να κάνω ωραία οικογένεια κι εσύ μου λες ότι μπορεί να γίνει αφαίρεση μήτρας; Ευτυχώς όμως πήγα στον θείο του άντρα μου που είναι εξαιρετικός γυναικολόγος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιπέτεια της τραγουδίστριας μας διδάσκει ότι είναι καλό να παίρνουμε μια δεύτερη γνώμη σε σοβαρά θέματα υγείας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ