Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δηλώνει μόνος του και παραδέχεται: «Πολύ δύσκολο να ερωτευτώ τώρα»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δηλώνει μόνος του και παραδέχεται: «Πολύ δύσκολο να ερωτευτώ τώρα»

Αποκαλυπτικός ο ηθοποιός.

Ποδαρικό στην εκπομπή « Στούντιο 4» της ΕΡΤ με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος  πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική σειρά της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την οικονομική κρίση που πέρασε αλλά και για το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

«Είμαι σκορποχέρης. Ό,τι και να περάσει από εδώ, περνάει, απλώς περαστικό είναι. Ό,τι βγάζω το ξοδεύω. Δεν ξέρω που τα ξοδεύω, θα σε γελάσω. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Η μόνη περίοδος που είπα στον εαυτό μου ότι “είναι λίγο ντροπή σου”, ήταν στην κρίση, όταν ξαφνικά βρέθηκα στο σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη. Είπα ότι “είσαι ξεφτίλας, ρε φίλε, ντροπή σου να έχουν περάσει τόσα λεφτά από τα χέρια σου και να μην έχεις μια”. Ήταν μέρες που ήμουν σε τέτοια κατάσταση, σκορποχώρι… Βέβαια, είμαι άνθρωπος του καθήκοντος, στην οικογένεια δεν έλειψε ποτέ τίποτα. Δηλαδή, την ώρα που εγώ δεν είχα να βάλω βενζίνη, από την οικογένεια δεν έλειπε τίποτα.

Πάντα ήταν η αδυναμία μου οι γυναίκες, από μικρός έκανα παρέα με κορίτσια. Είχα ρωτήσει κάποτε τον Κώστα Βουτσά αν περνάει αυτό ποτέ και μου είπε: “Μην ελπίζεις”. Νόμιζα ότι είμαι φανατικός εναντίον του γάμου και τελικά, έκανα δύο. Δεν έγινα υπέρ βέβαια, απλώς απολαμβάνω πια τη ζωή μου πιο πολύ. Άλλες ποιότητες, που δεν τις είχα φανταστεί. Απολαμβάνω να ζω μόνος μου, διαβάζω πολύ, όταν κουράζομαι παίζω λίγο μπουζούκι. Βλέπω τους φίλους μου σχεδόν καθημερινά το βραδάκι.

Πολύ δύσκολο να ερωτευτώ τώρα, έχω γίνει τρομερά δύσκολος. Πρέπει η άλλη να είναι ο ουρανός με τ’ άστρα μαζί. Σε εμένα θα πέσει; Δεν το αποκλείω βέβαια, αλλά δεν το ψάχνω καθόλου. Για να με συγκινήσει ο άλλος, ούτε εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να έχει. Σιγά – σιγά, προοδευτικά και ύπουλα έγινε αυτό. Πριν μερικά χρόνια, έβλεπα μια πολύ ωραία κοπέλα κι έλεγα “έστω και λίγο να λέει, θα έχουμε θέμα”. Τώρα βλέπω μια ωραία κοπέλα που λέει και ψάχνω και κάτι άλλο, δεν ξέρω ούτε εγώ τι. Είναι 3 – 4 χρόνια που είμαι έτσι. Να ερωτευτώ ναι, αλλά κλειδιά του σπιτιού μου δεν δίνω. Αυτά τελειώσανε», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ